Over mij

OVER TON BEENTJES


Ton Beentjes online marketing specialist freelance 


 

Werkervaring

Tijdens mijn opleiding ontdekte ik mijn passie voor marketing. Tussen 2010 en 2013 heb ik dan ook bij vijf verschillende bedrijven in uiteenlopende branches ervaring op kunnen doen in marketing. In plaats van een branchevoorkeur ontwikkeld te hebben, ondervond ik dat iedere branche weer op een andere manier interessant is. De stap naar een online marketing bureau in januari 2014 was dan ook als thuiskomen. De diversiteit aan klanten maakt iedere dag weer een verrassing. Mee denken over hoe online past binnen de marketing strategie van verschillende klanten daagt mij continu uit tot nieuwe creatieve oplossingen.

Inmiddels ben ik sinds 2016 werkzaam bij een media bureau. Als online specialist ben ik hier onderdeel van diverse specialistenteams, wat weer een interessant beeld geeft van hoe online media zich verhoud tot het algehele mediaplan.

In 2017 ben ik parttime begonnen als freelance online marketing specialist zodat ik mijn passie voor online marketing breder kan uitwerken.


 

Opleiding

Sinds 2011 mag ik mijzelf omschrijven met de titel bachelor of business administration. In 2014 ben ik begonnen met werken als online specialist. In datzelfde jaar heb ik alle Google certificaties behaald (analytics, fundamentals,

 search, display, shopping, video en mobile). In 2016 kwam ik voor het eerst in aanraking met DoubleClick, waarna ik ook het DoubleClick fundamentals certificaat behaald heb.

Om mijzelf als online consultant beter in de schoenen van de klant te kunnen plaatsen heb ik in 2016 de NIMA A en B certificaten behaald. Voornaamste winst hieruit is dat ik nu een beter beeld heb van hoe de online kanalen dienen te passen in de marketingstrategie en het operationeel marketingplan van de klant.


 

Persoonlijkheid

Zowel vrienden als collega’s omschrijven mij als een positieve persoonlijkheid die gemakkelijk met mensen om gaat. Dankzij mijn open houding ervaar ik dat mensen mij snel weten te vinden bij vragen. Mijn persoonlijkheid komt dan ook goed tot zijn recht in mijn rol als online consultant.

Meer weten? Bezoek mijn LinkedIn profiel of neem direct contact met mij op!